«Привітання» Путіна до Дня Незалежності України

На початку місяця провалилась спроба кримський гуляйтерів та фсбшників звинуватити Україну в тероризмі – провокацію з «українськими диверсантами» авторитетні світові ЗМІ назвали «спектаклем виключно для внутрішньої аудиторії». Проте, на цьому карлик-псих не зупиняється і готує чергову картину «звірства хунти».

Як повідомляє ГУР МО України, Путін готує особистий «подарунок» до Дня Незалежності України. В окремі райони Донецької та Луганської областей співробітниками ФСБ завезено 200 комплектів форми Збройних сил України (з шевронами, розпізнавальними знаками). Росією готується масштабна провокація, яка передбачає імітацію українського вторгнення на Донецькому і Слов’янському напрямках. Це також підтверджує і заява придворного шута  – Жириновського: «Якщо зараз ввести війська, то можна там німців настропалити встигнути, поляків і так далі. А за два-три дні, коли весь світ буде… Ніхто нічого не зрозуміє. І необов’язково російські війська, можемо переодягнути їх. У кого? У солдатів Збройних сил України. І будь-яких інших».  Крім того, варто очікувати збільшення інтенсивності обстрілу, навіть сьогоднішня інформації з зони проведення АТО демонструє рівень близький до критичного.

Збройні провокації частішають для того, щоб звинуватити Україну у військових злочинах і спробах почати наступ на сепаратистські «республіки». Після провалу спецоперації в Криму, Росії необхідно показати, що Україна демонструє прагнення до загострення конфлікту, і таким чином нас будуть намагатися далі дискредитувати перед Заходом і показати Україну країною, яка не хоче миру, а прагне війни.

Крім того, на Галичині спецслужби РФ також планують здійснити провокацію під час святкування 25-ї річниці проголошення незалежності. Агенти Кремля мають намір зняти квартиру в центрі міста, де планується велике скупчення людей, і включити через потужні колонки заздалегідь підготовлений аудіозапис. На місці запланованої події, ймовірно, будуть перебувати особи, які почнуть відеофіксацію провокації для російських ЗМІ, щоб дати їм можливість продемонструвати інцидент «як вияв бажання створити «Львівську Народну Республіку». Про це повідомляє «InformNapalm», посилаючись на інформацію від активістів «КіберХунти», що перехопили переписку бойовика терористичної організації «ЛНР» з позивним «Грім».

Читайте також  Вчені виявили алкогольний напій, який захищає від коронавірусу. І це — не жарт

Путін не може змиритись із тим, щоб 25-річниця української незалежності пройшла в дусі патріотизму, щоб на урочистості приїхали лідери провідних країн світу, а громадяни провели не просто вихідний, а справді святковий день.

За матеріалами:

http://censoru.net/12685-zhirinovskiy-zayavil-chto-u-putina-est-scenariy-zahvata-ukrainy.html

http://obozrevatel.com/blogs/82630-podarok-putina-k-25-mu-dnyu-nezavisimosti-ukrainyi.htm

http://znaj.ua/news/regions/57587/bojoviki-gotuyut-podarunki-do-dnya-nezalezhnosti.html

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: