“Вже три дні діти їдять лише хліб та чай. Більше продуктів у хаті немає”

Ця історія більше схожа на соціальний експеримент або щось нереальне й казкове. Прочитайте. Ви знову повірите в добро.

Калуська волонтерка Світлана Чоловська, дівчинка, якій лише 21 рік, допомагає багатьом: хворим діткам(проводить для них благодійні ярмарки), собакам з “Дому Сірка”, бідним, стареньким, всім, хто просить допомоги або кого побачить.

Сьогодні, 10 березня, Світлані подзвонила мама трьох діток з Калуського району та повідомила, що вона й діти вже декілька днів їдять лише хліб та чай, бо взагалі немає продуктів у хаті. Малюкові кілька місяців. Ще трішки суміші залишилось, а старшим синочкам, яким лише 2 та 4 рочки, доводиться голодувати. о 14 год Світлана написала пост про потребу в їжі для багатодітної родини, а вже в 16. 30 їжа була перед під’їздом у сумках та пакувалась в автівку.  Це якщо коротко. Якось так.

Історія про людську доброту й силу однієї юної дівчини, яка об’єднує довкола себе людей з добрим та щирим серцем.

Трохи грошей передали особисто, частину – на картку. Закрутки, крупи, консерви, цукерки та фрукти – щиро подарували матусі з Об’єднання майстрів “Колоฬорот”.

Світлана Чоловська після поїздки з Валерієм Палагнієм  так коментує цю подію:

“Відвідали сім’ю, для якої збирали продукти. Вдячна всім, хто долучився. Неймовірно багато відгукнулись допомогти машиною та запропонували свою допомогу надалі!
Найшвидшим виявився Валерій Палагній, я вдячна і за гарну поїздку і за те, що теж долучився своєю благодійною організацією “БО “Робимо Добро Разом”.
Продукти доставлені і надалі ведеться допомога з оформленням документів. Не судіть строго, бо хто знає, що буде завтра”

В багатьох сім’ях бувають кризи. Ця – така. Зараз. Троє маленьких діток. Мама – не українка, громадянства не має. Батько їздив по заробітках дотепер. Але з появою маленького синочка змушений був цей час допомагати дружині оформити документи на дітей. Хоча б якісь.  Хату в селі родина знімає. Не отримують ніяких соціальних виплат. Зовсім.

Читайте також  Фоторепортаж з Карпат: як виглядає закинутий залізничний тунель у Волосянці (фото)

Відео:

https://www.facebook.com/CholovskaS/videos/599121070677210/

Фото з минулої поїздки:

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: