Складено рейтинг б/у авто, які найбільш вигідно везти з Європи

Автоексперти склали список найбільш популярних моделей автомобілів для імпорту з Європи. Насамперед завозити будуть ті авто, які користуються попитом сьогодні. Адже їх без проблем можна буде перепродати через рік, коли буде знято заборону на відчуження автомобіля (згідно нового закону).

sm_img-584757_980x600

За даними порталу AUTO-Consulting, перші місця в рейтингу займають автомобілі Renault. Це моделі Megane і Scenic. Також серед машин віком до двох років хорошу перспективу для ввезення та подальшого перепродажу мають Toyota — моделі Camry, Corolla, RAV4 і Land Cruiser Prado. Сюди ж відносяться Volkswagen Golf, BMW X5 і Audi Q7. Крім того, це Toyota Highlander, Volkswagen Passat, Mazda6 і Volkswagen Touareg.

Якщо вибирати з автомобілів від трьох до п’яти років, то найцікавіші для ввезення Volkswagen Polo, Ford Focus і Volkswagen Passat, а також Toyota Camry, Toyota Corolla і Ford Fiesta. Замикають десятку лідерів популярних моделей на ввезення серед автомобілів 2011-2013 років випуску Volkswagen Touareg, Volkswagen Golf і Toyota Land Cruiser Prado.

Серед шести-семирічних авто хороші перспективи для ввезення мають практично всі ті ж моделі. У трійці лідерів — Volkswagen Passat, Ford Focus і Toyota Corolla, а також Volkswagen Golf, Lexus RX, Toyota Land Cruiser Prado, BMW X5, Renault Megane, Honda Accord, Mercedes-Benz Е-клас (кузов W212), BMW п’ятої серії, Audi 6 і Toyota RAV4.

А ось популярні на вітчизняному б/у ринку моделі KIA, Hyundai, Nissan, Skoda, Mitsubishi, Chevrolet, SsangYong і Geely завозити з Європи, за оцінками фахівців, немає особливого сенсу — і в Україні ціни на них досить розумні, так що на перепродажі багато не заробиш.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.