Дочка працює в дитсадку: з’ясувалося, з ким контактувала перша жертва коронавірусу в Україні

Люди, які контактували з померлою від коронавірусу 71-річною мешканкою Радомишля, зараз знаходяться в ізоляції.

Як стало відомо OBOZREVATEL, серед тіх, хто контактували з жінкою виявилася її дочка, завгосп одного з дитячих садків Святошинського району Києва. Виявляється, вона спілкувалася з мамою з 8 по 11 березня. Зараз дочка також знаходиться в ізоляції.

Також в ізоляцію порекомендували відправити і двох співробітниць цього ж дитячого садка, які контактували із завгоспом. Обидві – мешканки Коцюбинського під Києвом, вони також працюють в цьому ж дитячому садку – одна нянею, а друга помічником вихователя, а живуть в Святошинському районі.

Ми зв’язалися з однією з них. Однак жінка тільки почувши по телефону, що її турбує журналіст сказала: “У мене все добре”, і кинула трубку. Завідуюча дитячим садком так само не захотіла пояснювати ситуацію.

У Радомишлі нам повідомили, що вже сьогодні, 14 березня поховали 71-річну жінку. “Родичі з розумінням поставилися до того, що вони знаходяться в ізоляції і не можуть брати участь в похоронах”, – сказали в місцевій адміністрації.

Зараз біля будинку, де проживала жінка, варто поліція, але ситуація в місті спокійна.

в Чернівецькій області з підозрою на коронавірус госпіталізували ще чотирьох осіб, серед них двоє дітей. Як повідомила прес-служба Чернівецької обласної державної адміністрації, пізно ввечері 13 березня в лікарню з підвищеною температурою потрапили мати і двоє дітей.

В Україні, станом на 14 березня, підтверджено три випадки захворювання коронавірусів COVID-19: в Чернівецькій області – два випадки і в Житомирській – один (летальний). Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я України. “Всього з початку 2020 року до Центру громадського здоров’я надійшло 67 повідомлень про підозру на COVID-19 (3 випадки – підтверджені лабораторно, 61 – негативні, коронавируса немає, 3 зразка досліджуються)”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також  “Володя вaкцинyвaвcя Pflzer пoтaй вiд бaтькiв і за кілька годин його не стало”: всплила правда пpo 19-pічного cтудeнта

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.