“Нарешті буду щасливий”: Дан Балан приголомшив особистим зізнанням. “Буде з Тіною”

Молдавський співак, композитор, суддя шоу «Голос країни-10» Дан Балан налякав шанувальників незвичайною заявою.

 

Так, артист натякнув, що чекає, поки все це закінчиться, а в даний момент він не щасливий, на своїй сторінці в Інстаграм.

«.А ось коли все це закінчиться, я нарешті буду щасливий… вам знайомі такі думки?», – написав він, звертаючись до фоловерів.
У коментарях українці відразу ж почали губитися в здогадах, чи про Тіну Кароль він говорить, а також відзначили, що він лякає шанувальників.

«Дан, ти нас лякаєш такими міркуваннями…», «Це він коронавірус має на увазі)))», «а зараз ти не щасливий? сумно аж стало»,«Дуже красивий»,«Красунчик»,«Що саме закінчиться?»,«Коли все це закінчиться почнеться щось нове»,«Чи знайомо, адже ми всі люди і всі думаємо про це, хоча часто це помилкові думки. Все що робиться, все на краще❤️»,«Дан, твої останні пости такі загадкові ❤»,«З Кароль обов’язково будеш», – написали в мережі.

Нагадаємо, що раніше Дан Балан вже шокував фоловерів дивним постом.

«Уявіть, що є паралельний світ, де все те ж саме що і в цьому, за винятком 2-х моментів: 1. Там немає грошей.. за працю нам платять частинками різного роду позитивних емоцій і почуттів (найцінніше з них – любов)… 2. Все, що ми виробляємо “випаровується”.. нам всім дається тільки мінімально необхідне для життя», – написав співак.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.