“Виїхав на зустрічну смугу”: у страшній аварії загинуло троє українців, які поверталися з Москви

Сьогодні, 16 березня, близько 08:40 на автошляху Суми-Путивль-Глухів, поблизу села Линтварівка Сумського району, сталася ДТП. Про це повідомляє поліція Сумщини.

В результаті зіткнення міні-буса Рено Трафік та рейсового автобуса сполученням Суми-Зноб-Новгородське загинули троє людей – 25-річний водій Рено та дві його пасажирки: 65-річна жителька Полтавщини та 60-річна сумчанка.

Окрім цього, травми отримали ще четверо пасажирів міні-буса: 60-річна роменчанка, 50-річна жителька Сумського району, 39-річний чоловік з Конотопщини та 42-річна жителька Полтавської області.

Отримали тілесні ушкодження також і 35-річний водій автобуса та дві його пасажирки: 40-річна жінка з Липоводолинщини та 21-річна дівчина-сумчанка.

Наразі всі травмовані госпіталізовані до Сумської обласної клінічної лікарні, двоє з них наразі перебувають у реанімації.

Як розповів директор компанії-перевізника “Компол” Ігор Дідух, водій мікроавтобуса їхав з Москви, – пише OBOZREVATEL.

“Він виїхав на зустрічну смугу. Мій водій спробував піти вправо, але не встиг і удар припав на його сторону. Може, водій буса заснув або його засліпило сонце. Хоча, не помітити автобус… Я схиляюся до думки, що той водій був втомлений, адже їхав з Москви, а це неблизько”, – зазначив він.

В поліції за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб), ведеться досудове розслідування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.