У Франківську запроваджують жорсткіші методи карантину

Про це на своїй сторінці у facebook написав мер Руслан Марцінків.

Від завтрашнього дня в нашому місті не працюватиме громадський транспорт. В рамках введеного карантину міський голова дав доручення розробити спеціальні маршрути для перевезень медпрацівників, соцзахисту а також комунальників. Це ті люди, які залишаються на сторожі міста, і для яких необхідно створити всі умови для комфортної роботи.

Саме для них будуть розробляти нові рейси з визначеними зупинками, лише в засобах спецзахисту.

Напівміри нічого не дадуть, треба вводити радикальні заходи. Наша медицина не готова до епідемії! Якщо не вжити заходів, кількість заражених буде збільшуватися в геометричній прогресії, – зауважив мер.

Вчора, попри рішення міської ради, ще третина магазинів, що підлягає закриттю, була відкрита. Щоб люди розуміли реальну загрозу і роботодавці не виганяли людей на роботу, ми зупиняємо весь міський транспорт із завтрашнього дня.

Керівники підприємств, що повинні працювати, лікарень, мають забезпечити доставку працівників на роботу. Окрім того плануємо запустити кілька машин для оповіщення громадян і розвезення волонтерів.

Комунальні служби продовжують вивезення сміття, прибирання доріг та тротуарів, поточний ремонт доріг, продовжується робота аварійних служб.

У зв’язку з подальшими канікулами підприємців фінансове управління розробить ряд заходів щодо економії коштів.
Міська влада робить все можливе щоб не допустити поширення.

Контроль за введеними засобами лежить на поліції, але ми перш за все сподіваємось на розуміння людей, – йдеться у повідомленні.

Також, Руслан Марцінків наголосив, що інформацію щодо ситуації у місті варто дивітися лише з офіційних джерел:

http://www.mvk.if.ua/https://www.facebook.com/ruslan.martsinkiv/https://t.me/martsinkiv_ONLINE

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.