Лавки, під’їзди, дороги та гойдалки: В Івано-Франківську дезінфікують все

В зв’язку із потенційним поширенням коронавірусної інфекції франківські комунальники перейшли на посилений режим роботи, аби проводити масову дезінфекцію..


Зокрема, дезінфекцію лавок, очищення та миття тротуарів, доріг, розпочали працівники КП “Муніципальна дорожня компанія “. Про це в мережі повідомив керівник комунпідприємства Віталій Бурко, виклавши світлини.

https://www.facebook.com/vitaliy.burko/posts/2556369907948860

Також заходи з дезінфекції проводять в і міських парках та скверах, якими опікується комунальне підприємство “Центр розвитку міста та рекреації”. Про це повідомила керівниця підприємства Руслана Василюк.

“Наше підприємство посилено працює над дезинфекцією усіх об’єктів обслуговування. Проводиться обробка дезрозчином лавок, урн, гойдалок, лежаків, дитячих майданчиків. Окрема подяка КП “Муніципальна дорожня компанія” за миття територій! Ми вдячні, що ви любите прогулянки нашим чудовим парком, однак просимо ставитися з розумінням до того, що на час карантину зачинено частину наших об’єктів інфраструктури, зокрема кімнату матері і дитини, баскетбольний майданчик. Крім того настійливо просимо не користуватися дитячими ігровими комплексами, оскільки дітки перебувають в досить тісному контакті! Бережіть себе! Добра та позитиву усім!”, – зазначила Василюк.

Також заходи з дезінфекції під’їздів, поручнів, дверей та ручок повідомляє і КП “Теплий дім”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.