“За*бав до ан*льної гикавки”: відомий журналіст вщент “розніс” Порошенка (відео)

Відомий український журналіст Роман Скрипін брутально розкритикував експрезидента України Петра Порошенка.

Про це він заявив у своєму відеозверненні, опублікованому на YouTube.

“Апелюватиму до елементарної логіки, бо все, що я зараз читаю у коментарях під кожним своїм постом…. Приходять вже упороті прихильники сивочолого “гетьмана”, який вже не потребує їхньої підтримки” – розпочав Скрипін.

І додав: “І постійно питають: “Ви зробили це разом? Задоволені? Час покаятися, Романе!” і т.д.

Я зараз навіть не буду розбирати той момент, коли експрезидент Порошенко на питання про репера Face (російського, – ред.) від журналістки з “Радіо свобода” починає з нею спілкуватися російською мовою! Це вас не бентежить, що Порошенко в побуті російськомовний і несе маячню про те, що нібито сином не керує?

Не треба тоді було Порошенкові виряджати всю родину у вишиванки і, закочуючи очі, вітати з релігійними святами, бо у вас релігії – 0,0%. Судячи з поведінки – це віра в гроші”.

Зазначимо, раніше в мережі було опубліковано відео, де син Порошенка розважився серед московських мажорів. Це здійняло в Україні скандал. Згодом експрезидент пояснив, що не бачить нічого поганого в діях сина і не може вказувати йому, як поводитись, бо той вже дорослий.

При цьому Скрипін наголосив: наші політики ще не зрозуміли: “не варто перекладати власні про*оби на когось”.

“Рейтинг ваш, Петро Порошенко, котиться в п*зду не через те, що у вас багато ворогів і вам вставляють палки в колеса, а тому, що ви не зробили висновків з попередніх всіх подій. Винні ви самі у своїх про*обах. Ви їх культивували, ви їх плекали. Ви призначили генпрокурором Луценка всупереч закону, ухваливши спеціальний закон. А от закон і Конституцію стосовоно воєнного стану ви чомусь вирішили не виконувати. Ви своїми мантрами і фальшивістю за*бали всіх до анальної гикавки”, — резюмував журналіст.

Читайте також  Увaгa всім! Щойномайже пo вciй Укpaїнi oгoлoсили про найвищий “I” piвeнь нeбeзпeки: щo вiдoмo – дeтaлi

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.