У “Прикарпаттяобленерго” розповіли, як працюють під час карантину

У зв’язку з оголошеним карантином ми в АТ «Прикарпаттяобленерго» розробили ряд заходів, щоб захистити клієнтів та працівників компанії від поширення коронавірусу та забезпечити якісне обслуговування в умовах дистанційної комунікації.

На офіційній сторінці у фейсбук обленерго поділилося інформацією, яка може бути корисною в умовах карантину, інформує “Галка”.

Як відбувається обслуговування клієнтів на час карантину?

За рекомендацією Уряду на час карантину компанія перейшла в режим дистанційної комунікації. З 17 березня до 3 квітня АТ “Прикарпаттяобленерго” обмежило особистий прийом споживачів та документів від них через Центри обслуговування клієнтів, Інформаційно-консультаційні центри. Обмежено доступ відвідувачів до центрального офісу компанії та офіси філій. Обслуговування клієнтів, в тому числі прийом документів від суб’єктів господарювання та населення, здійснюється виключно дистанційно: поштою, електронним зв’язком, телефоном, з допомогою онлайн-сервісів та послуг.

З дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням послуг та строків надання цих послуг, визначених законом. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

Які канали спілкування з компанією доступні для клієнтів?

Отримати фахову консультацію з питань розподілу електричної енергії чи надіслати документи можна дистанційно:

• Через кол-центр: 0 800 50-40-20 або (0342)59-40-20 (цілодобово)
• Телефоном: (0342) 59-45-59 (понеділок – четвер: з 8 до 17 год, обід з 13 год до 14 год; в п’ятницю: з 8 до 16 год., обід з 13 год до 14 год)
• Електронною поштою для звернення: [email protected]
• Через сервіс Персональний кабінет: https://my.oe.if.ua/

Чи готова компанія до ліквідації аварійних вимкнень в умовах карантину?

Увесь персонал компанії, робота якого пов’язана з ліквідацією аварійних вимкнень та відновленням електропостачання перебуває на робочих місцях. Графік їхньої роботи залишився незміненим, оперативно- виїзні бригади працюють у звичному режимі. Філії забезпечені необхідними матеріалами для проведення відповідних робіт. Наразі частково призупинено виконання планових робіт.

Читайте також  Посилити карантин в Україні можуть вже від наступного понеділка, 13 вересня. Подання вже у Кабміні

Чи здійснюються роботи по приєднанню?

Наразі компанія продовжує роботи по заявах на приєднання, отриманих до карантину. Також компанія приймає заяви на приєднання до електроустановок поштою за даресою: м. Івано-Франківськ, вул. Індустріальна, 34 або через скриньки, які розміщені в Центрах обслуговування клієнтів за місцем вашого проживання. Розгляд даних заяв продовжиться вже після завершення карантину.

Як працюватиме кол-центр компанії?

Кол-центр компанії працює як і раніше, цілодобово. Однак, дистанційна комунікація значно розширила перелік питань, з яких кол-центр компанії може надавати консультації. Як наслідок кількість дзвінків у кол-центр компанії суттєво збільшилась. Уже сьогодні у черзі на з’єднання з оператором чекають 2-3 людей.
У зв’язку із цим просимо клієнтів компанії з розумінням поставитись до труднощів з’єднання з кол-центром та не перенавантажувати лінії. У випадку відсутності світла рекомендуємо в першу чергу перевіряти інформацію за своєю адресою на сайті компанії oe.if.ua, на стартовій сторінці якого є карта вимкнень. Вибравши на цій карті свій регіон та вулицю, клієнт компанії побачить ту ж інформацію про стан вимкнень, якою володіють диспетчери кол-центру. Більше інформації на сайті компанії в розділі меню «Для домус»-«Питання/Відповіді»

Як дитанційно можна подати показник лічильника?

Наступними способами:

1. Через «Персональний кабінет споживача» на сайті – www.oe.if.ua.

2. З допомогою чат-бота:
✔ на сайті – www.oe.if.ua
✔ в Telegram – t.me/oeifuabot
✔ у Skype – bit.ly/Skype_OEbot

3. Зателефонувавши в Кол-центр за номером 0800-50-40-20 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів) або (0342)-59-40-20.

4. Через голосове повідомлення. Клієнту достатньо зателефонувати в кол-центр «Прикарпаттяобленерго» за номером 0 800-50-40-20 або (0342)-59-40-20, керуючись голосовими підказками, натиснути на кнопку «2» та продиктувати показник. Послуга доступна цілодобово, тому можна подати покази без зусиль та в будь-який зручний для нього час!

Читайте також  Поліція області активніше візьметься за “шашличників” краю та інших порушників карантину (ФОТО)

5. З допомогою Viber, просканувавши QR-код (у коментарях).

6. Через SMS-повідомлення (згідно тарифу вашого оператора) на номер 2909 у форматі 945 25012345 7856, де 945 – код АТ «Прикарпаттяобленерго», 25012345 – особовий рахунок, 7856 – показник лічильника. Або для двозонних лічильників 945 25012345 7856/3267, де 945 – код АТ «Прикарпаттяобленерго», 25012345 – особовий рахуно

Де можна дізнаватися оперативну та актуальну інформацію про електропостачання?

Слідкуйте за оновленнями на сайті АТ «Прикарпаттяобленерго» https://www.oe.if.ua/ або підпишіться на сторінку компанії в мережі Facebook https://www.facebook.com/oe.if.ua. Компанія рекомендує на час карантину утриматися від безпосереднього контактування і перейти на онлайн комунікації.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.