“Чоловік, 50-ти та хлопець, 16-ти років”: На Львівщині підтвердили ще 2 випадки коронавірусу. Кількість підозр зростає

На території Львівської області зафіксували ще два випадки захворювання на COVID-19.

Про це повідомляє прес служба Львівської ОДА

Пацієнти – чоловік, 50-ти років та хлопець, 16-ти років. За результатами тесту, який отримали – у хворих позитивні результати. У обох пацієнтів був контакт з особою, у якої нещодавно підтвердився коронавірус.

Обидва пацієнти перебувають на самоізоляції.

Зазначимо, що загалом на Львівщині у п’ятьох пацієнтів підтвердили COVID-19.

У період з 21:30 год 27 березня до 8:00 год 28 березня в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулася 1 особа. Пацієнт з Бродівського району. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталія Тімко.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні — 51 особа. На самоізоляції знаходяться 62 осіб. За увесь час виписано — 49 пацієнтів. Стан усіх хворих — середньої важкості або близький до задовільного. У 2-х пацієнтів наближений до важкого. Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулася 162 людини. За увесь час загалом у 59 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус. Станом на зараз на Львівщині з підозрою на коронавірус є 103 особи. У трьох пацієнтів — позитивний результат тесту на коронавірус. Дві особи знаходяться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.