COVID-19 в Івано-Франківську: в перинатальному центрі сталася ще одна смерть

Всіх працівники і породіль міського пологового будинку перевірять на коронавірус

В Івано-Франківському перинатальному центрі, де раніше коронавірус підтвердили у померлої породіллі, сталася ще одна трагедія. Про це повідомив мер міста Руслан Марцінків.

“На жаль, маємо два смертельні випадки в Івано-Франківському перинатальному центрі. Хоча це не жителі Івано-Франківська, але це велика трагедія для нас”, – зазначив Марцінків.

За його словами, всі працівники і породіллі міського пологового будинку, який знаходиться поруч з обласним перинатальним центром, пройдуть тестування на коронавірус, щоб “унеможливити такі трагедії”.

“Сьогодні до вечора вже будуть перші результати. Для нас важливо, щоб наш міський пологовий будинок був безпечним. Але бачимо, що відбувається в обласному перинатальному центрі. І є велика стурбованість цими випадками”, – розповів мер Івано-Франківська.

За його словами, всього в області зафіксовано 64 випадки COVID-19 (20 в Івано-Франківську), 5 з них летальні.

Також Марцінків зазначив, що сьогодні, 1 квітня, в області нарешті почав працювати обласний лабораторний центр для РЦП-діагностики. Тепер результати по регіону обіцяють повідомляти швидше.

Нагадаємо, чергову смерть від коронавируса зафіксували і в Чернівецькій області. У ніч на 1 квітня жертвою COVID-19 стала пацієнтка Сокирянської районної лікарні 1952 року народження.

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.