Судді буквально впали в ступор, коли переможниця конкурсу краси зняла макіяж (ФОТО)

Судді буквально впали в ступор, коли переможниця конкурсу краси зняла макіяж

Молодому хлопцеві з Казахстану Ілаю Дягілєву вдалося вразити суддів конкурсу краси. Коли він змив макіяж, всі побачили, що перед ними не дівчина, а хлопець.

 

Ілай побився об заклад зі своїми друзями. Підставою для цього послужив той факт, що сучасний напрям моди перетворив дівчат в одноформатних порожніх індивідуумів. Тому він вирішив взяти участь в конкурсі краси, перетворившись в дівчину.

Сам хлопець же довгий час займався модельним бізнесом і брав участь в різних фотосесіях, тому з закулісним життям моделей був знайомий не з чуток. Переодягнувшись в дівчину за допомогою правильно накладеного макіяжу і перуки, він відправив своє фото і заявку на участь.

Серед численних конкурсанток, Ілай став одним з кращих. Ніхто навіть не зміг запідозрити, що за гарненькою зовнішністю шикарною красуні, ховається хлопець.

Сам титул переможця конкурсу краси для виграшу спору хлопцеві був не потрібен, тому вийшовши у фінал, він у всьому чесно зізнався.

Ілай не закликає всіх наслідувати його приклад, виряджатися в жіночий одяг або обманювати інших людей. Він прагне довести вузькість мислення сучасних людей. Хлопець є прихильником природної краси, але сучасний світ не дає можливості дівчатам її проявити. Багато глядачів і учасники конкурсу по-різному поставилися до вчинку Ілая.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.