“Переживала, бо медзаклад був неготовий”: повісилась головна медсестра із лікарні для хворих на коронавірус

У місті Гребінка, що на Полтавщині, була знайдена повішеною у власній квартирі головна медична сестра центральної районної лікарні.


Про це повідомляє ТСН.ua.

Її знайомі та близькі вважають, що вона скоїла самогубство через покладені на неї керівництвом лікарні обов’язки по прийому пацієнтів, та повною неготовністю медзакладу обслуговувати хворих

“Жінка завжди була життєрадісною, привітною не мала проблем і конфліктів ні з ким, тож причиною скоєння самогубства, ймовірно, стали обставини на роботі. Жінка працювала головною медсестрою в лікарні, і напередодні почали надходити вказівки щодо підготовки лікарень у разі поширення коронавірусу, на що головний лікар Кривошея швиденько написав заяву, і пішов у відпустку, його заступниця – на лікарняний, і вся відповідальність за подальші дії впала на головну медсестру! Жінка завжди була відповідальною і ставилася зі співчуттям до людей і пацієнтів, але так як з нею вчинило керівництво лікарні переходить будь-які межі!”, – йдеться у повідомленні.

У свою чергу головний лікар лікарні Віктор Кривошея спростував інформацію про свою відпустку, а головною причиною самогубства медсестри вважає її багаторічну хворобу.

“Прекрасна людина і фахівець. Вона давно хворіла і мала проблеми з судинами. Лікувалась у нашій лікарні, а потім їздила на комп’ютерну томографію до обласної лікарні. А у неї почалося загострення хвороби у весняний період і вона знову потрапила до нашої лікарні на денний стаціонар. У неділю, 29 березня, вона прокапалася і все було нормально, а у понеділок, 30 березня, її знайшли”, – розповів медик.

“У відпустку я не ходив. Був 10 днів у відпустці, коли ще все тільки починалося у Китаї, а у Європі не було випадків. У квітні місяці у моєї заступниці має бути планова відпустка. Так, ми дійсно, як і інші лікарні в Україні, готувалися до COVID-19, робили закупівлі. Головна медсестра не робила все сама, а їй допомагали медичні сестри”, – додав він.

Читайте також  Понівечені тіла лежать розкидані: на трасі сталася страшна аварія (відео 18+)

За фактом самогубства Національної поліції в Полтавській області відкрито провадження.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.