“Бо заразила коронавірусом”: в Італії медбрат жорстоко вбив кохану дівчину

В Італії медбрат вбив свою дівчину, котра працювала медиком, бо та нібито заразила його коронавірусом.
Про це повідомляє Daily Mail.

Відомо, що пара працювала у клініці міста Мессіна на Сицилії. 28-річний Антоніо Де Пейс сам зателефонував до поліції 31 березня і зізнався у вбивстві 27-річної Лорени Куаранту. Він заявив, що вбив кохану, бо “вона заразила його коронавірусом”.

ЗМІ зазначає, що в обох медиків тест на коронавірус був негативним.

Вбивство дівчини сколихнуло не тільки її рідних і знайомих, а й мережу. Адже незадовго до вбивства Лорена опублікувала у своєму Facebook пост про загибель 41 лікаря, котрі боролися з коронавірусом.

“Зараз більше, ніж коли-небудь, ми повинні демонструвати відповідальність і життєлюбство. Ми повинні проявляти повагу до себе, своєї родини та країни. Ми маємо думати про тих, хто щодня присвячує життя для догляду за хворими. Залишаймося вдома. Так ми зможемо уникнути того, що наступними захворіємо ми або ті, кого ми любимо”, – писала вона.

Водночас Де Пейс теж у мережі нещодавно вітав кохану з вдалим складанням іспитів, бажаючи: “Щоб досягти мрій, потрібно важко і віддано працювати, і ти є підтвердженням цьому. Бажаю тобі йти до своїх мрій і мати життя, яке ти собі уявляла. Вітаю тебе, надзвичайна лікарко!”.

В Університеті Мессіна, де навчалася дівчина, вже пообіцяли, що їй посмертно буде присвоєно звання лікаря.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.