У Франківську зробили понад 330 швидких тестів, 120 показали позитивний результат

Сьогодні, 3 квітня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків розповів про стан справ у місті під час карантину та відповів на питання франківців.

Мер нагадав, що в Україні станом на 10:00 з квітня вже зафіксовано понад 940 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. На Прикарпатті – 81. З них 29 – франківці.

За його слова, у лікарнях міста вже зробили 333 швидких тести, 120 з них показали позитивний результат. Також хворі з Франківська лежать в обласній інфекційній лікарні та в диспансері на Франка, але Марцінків переконує, їх кількість там не збільшується.

Мер додав, що в Центральній міській клінічній лікарні є 12 важких хворих, 5 з них на апаратах ШВЛ. У МКЛ №1 – 5 важких хворих, один з них на апараті ШВЛ.

Нагадаємо, що 19 березня в Івано-Франківську виявили перший випадок захворювання на коронавірус. Жінка померла в інфекційній лікарні. Їй було 56 років. Згодом підтвердили ще один випадок захворювання на Прикарпатті. Жінка, жителька Тисмениці, приїхала з Франції.

В загальному на Прикарпатті станом на 10:00 3 квітня через коронавірус померло п’ять осіб. Зокрема, COVID-19 виявили у двох жінок, які померли в обласному пологовому.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.