На Прикарпатті розповсюджується ще один вид шахрайства

Шахраї продовжують вигадувати все нові види шахрайства.

218105

Так, нещодавно мешканка Прикарпаття стала жертвою одного із поки не дуже поширених шахрайств. Зловмисники ходили по селі, та нібито дарували людям техніку за те, що вони розкажуть своїм сусідам про виставку-ярмарок техніки з Європи, яка відбудеться вТисмениці. Однак, виявилось, щоб отримати «подарунок», потрібно заплатити 1900 гривень за кухонний комбайн, який на ярмарку буде коштувати дві тисячі гривень .

«Попала на *АКЦІЮ!!! Думала, уже скільки всього начиталась, наслухалась, не попаду на таке. А тут і мене надибала «удача».

Ось ця дівчина, Зоя Горошко (знайшла її у ВК), ходила сьогодні у нас по селі, і ніби- то дарувала людям набір техніки лише за те, щоб вони розказали сусідам і односельчанам, що 3-4 вересня у Тисмениці відбудеться виставка-ярмарок техніки з Європи. «Даруємо вам чайник, сковорідку, і утюг, просто так, а от кухонний комбайн, який буде коштувати на ярмарку 2000 грн, віддамо за 1900 грн, так як даруємо вам все інше». Коротше, говорила вона дуже переконливо, я й сама не розумію, як повелась. Розказувала, що на село привезли 5 таких наборів, мій останній залишився, бо на нашій вулиці нікого дома не застали», – написала Тетяна Мельничук‎

Однак, як пізніше з’ясувала потерпіла, насправді товар набагато дешевший, ніж їй продали

«Вже після того, як я д*ра віддала їй 1900 грн, і вона поїхала, я додумалась подивитись в неті за ціну цих товарів і ОФІГІЛА!!!

Кухонний комбайн, який вона так нахвалювала і швиденько розказувала про нього, на сайті можна купити за 365 грн, а не за 2000 грн. Коротше, підрахувавши з інтернету ціни, розвели мене на 600-700 грн. Розпаковуючи усе те, додивилась, що жодної гарантії немає, тільки інструкція. Написала їй у ВК, та вона ще не прочитала. Може хтось її знає???», – додає жінка.

218105_0

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.