Чотири з семи померлих за добу від коронавірусу жили в Івано-Франківській області (ВІДЕО)

Серед семи померлих від коронавірусу за минулу добу по всій Україні, четверо – прикарпатці. Усі вони – чоловіки і лікувалися у різних районах області. Трьом діагноз COVID-19 підтвердили за життя, одному – посмертно.

Івано-Франківщина тримає сумне лідерство за кількістю смертей від ускладнень, спричинених коронавірусом. Протягом минулої доби діагноз COVID-19 лабораторно підтвердили ще чотирьом померлим.

Наймолодшому з них 40 років. Він помер у Калуській районній лікарні. 60-річного мешканця Бурштина госпіталізували до першої міської лікарні Івано-Франківська. В Рожнятівський райлікарні помер 82-річний дідусь. І ще одному мешканцю Івано-Франківська було 89 років. Він помер у центральній міській лікарні.

“Всі вони померли у відділенні інтенсивної терапії. Стан був важкий. Вони одразу поступили у важкому стані. Однозначно всі мали супутню патологію”, – прокоментувала керівник інформаційно-аналітичного центру при ОДА Наталія Дьоміна.

Як багато людей контактували із померлими чоловіками і, взагалі, де ці чоловіки могли заразитися, медики та поліція ще з’ясовують.

Станом на 8 квітня на Прикарпатті лабораторно діагностований коронавірус у 160 хворих, 13 з них померли. Майже у всіх, кажуть медики, були супутні патології. А ще на цю сумну статистику, за словами лікарів, впливає також зволікання зі зверненням по допомогу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.