Стали мішенню: українка, яка втратила батька через коронавірус, шокувала розповіддю про терор сусідів

Анна Поліщук з Тернопільської області, батько якої помер від коронавірусу, розповіла, з чим довелося зіткнутися її родині опісля.

Жінка з родиною мешкає у м. Кременці. Напередодні її 12-річна донька поїхала в гості у Монастириськ, де контактувала з дітьми сестри. У них теж виявили захворювання. Анна Поліщук переконує, що її дитина не спілкувалась із покійним дідом.

Дівчинку терміново госпіталізували, а батьків відправили на самоізоляцію. Проте люди у місті влаштували родині справжній терор.

“Люди не розуміють ситуації. Телефонують нашим родичам, знайомим, кумам, випитують чи вони з нами контактували. Пишуть, що ми, нібито, були на похороні у тата. Хоча, як би це важко не було, з батьком я не поїхала попрощатися. Сусіди телефонують у поліцію та скаржаться, що ми виходимо на власне подвір’я без масок. Дзвонили й у міську раду повідомити, що мій чоловік ходить по магазинах міста, хоча це не так. Цей моральний тиск ледве не доводить до нервового зриву. Ми ні з ким абсолютно не контактуємо, адже розуміємо усю серйозність ситуації та усвідомлюємо свою відповідальність. Я втратила батька через цю хворобу, нікому не бажаю такого лиха”, – розповіла жінка.

Проте жінка додає, що є люди, які купують родині продукти навіть не вимагаючи за це грошей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.