“Боротьба з COVID-19”: Росія проводить в Італії розвідувальну операцію

Російська Федерація під виглядом допомоги Італії в боротьбі з коронавірусом насправді проводить в країні розвідку. Про це повідомили італійські ЗМІ.

Італійська газета “La Stampa” провела власне розслідування, в якому довела, що російські війська, які нібито доставляли до Італії гуманітарну допомогу, насправді проводили розвідувальну операцію.

Інститут вивчення глобальних загроз і демократій підтвердив дані італійської газети.

У розслідуванні зазначається, що до Італії прибули російські військові і агенти ФСБ.

Командувач військ радіаційного, хімічного і біологічного захисту Ігор Кирилов заявив в інтерв’ю російському телеканалу “Звезда” про відправку до Італії 66 військовослужбовців військ РХБЗ. Але на кадрах, знятих в аеропорту Пратика-ді-Маре, зображені шеврони військовослужбовців, які не належать до військ РХБЗ.

У розслідуванні зазначається, що 80% російської допомоги, яка була спрямована до Італії, марна.

Особовий склад включає в себе не тільки медиків, але співробітників розвідки, сил спеціальних операцій, і військових хіміків.

Раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін оголосив про продовження неробочого періоду по всій країні до 30 квітня зі збереженням заробітної плати.

Також повідомлялося, що під час наради країн G20 президент Росії Володимир Путін послав міжнародній спільноті меседж про зняття взаємних санкцій у рамках боротьби з пандемією Covid-19.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.