Опублікований найпростіший спосіб схуднення

Як виявилося, найлегше людина худне уві сні, але, на жаль, брак нічного відпочинку може спровокувати підвищену потребу в їжі. А цю енергію організм, стурбований збоєм циркадних ритмів, залишає в у вигляді жирових запасів, від яких потім дуже складно позбутися.

59077_w_700

Як повідомив портал “novosti-n”, вчені знайшли кілька способів, які здатні допомогти нашому організму налаштувати метаболізм ідеальним чином, щоб худнути навіть уві сні. Пропонуємо ознайомитися з ними разом.

Їжа

Ні в якому разі не лягайте спати голодними. За пару годин до сну заплануйте прийом їжі. Так ви залишите час організму на перетравлення.

Спорт

Регулярні тренування можуть врегулювати циркадні ритми. За пару годин до відпочинку займіться легкою гімнастикою, яка втомить організм в достатній мірі і спровокує викид гормонів, що відповідають за розщеплення підшкірного жиру.

Світло екрану

Виявляється, світлове випромінювання від екранів гаджетів блокує вироблення мелатоніну – гормону сну. Пізніше це може призвести до уповільнення метаболізму і спровокувати ожиріння.

Розклад

Лягайте в один і той же час не тільки в будні, а й у вихідні. Ідеальний розпорядок сну – з 11 вечора до 6 ранку.

Алкоголь

За 4 години до сну можете випити келих червоного вина. У ньому міститься енцикладин, який у такому обсязі провокує додаткове вироблення гормону, що сприяє росту м’язів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.