На Прикарпатті дитина перебувала з нетверезими людьми у брудному будинку

Ювенальні поліцейські на Прикарпатті застали однорічного хлопчика серед нетверезих людей у брудному будинку. Правоохоронці Тисменицького відділу поліції навідалися до 40-річної жительки району, яку кілька місяців тому притягнули до відповідальності за незалежний догляд за сином.

Жінка періодично “забуває” про потреби дитини через залежність від алкоголю, повідомляють у ювенальній превенції Прикарпаття. Раніше вона змінювала своє ставлення та піклування про дитину після приходу правоохоронців. Проте знову повернулась до випивки.

Цього разу поліцейські із працівниками служби у справах дітей, сільським головою та фельдшером застали однорічного малюка в брудній оселі. У будинку жінка, її співмешканець та кілька знайомих випивали алкоголь. Хлопчик перебував серед цієї гамірної нетверезої компанії, будинок був просякнутий димом.

Працівники ювенальної превенції склали на жінку адмінпротокол за невиконання обов’язків щодо виховання дітей. Така поведінка матері може призвести до позбавлення її батьківських прав на сина.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.