«Переможе той, хто зможе це пройти»: прикарпатець розповів про підготовку до фіналу «Голосу країни» в умовах карантину. ФОТО/ВІДЕО

 

Прикарпатець Назар Яцишин вразив тренерів та глядачів на сліпих прослуховуваннях “Голосу країни”. До хлопця повернулися три крісла – і він продовжив участь у проєкті в команді Дана Балана.

Сам Назар родом з селища Брошнів-Осада, що на Рожнятівщині. Але зараз живе у Львові, де працює вчителем історії.

Далі у проєкті нашому земляку вдалося здобути перемогу у “вокальних боях” та отримати заслужений “стілець” у “нокаутах”. А разом з тим і місце у фіналі десятого ювілейного сезону шоу.

Поміж тим він презентував авторську пісню «Падаю» під псевдонімом NazarYa. Вона увійде до до майбутнього дебютного альбому «Літаю». Та виступив на сцені Національного відбору на Євробачення у складі гурту MOONZOO feat. F.M.F. Sure – Maze.

Після свого тріумфу на “сліпих прослуховуваннях” Назар поділився з нами у інтерв’ю, що його випадок довів – можливо все. Він розповів, що свої сили на “Голосі країни” пробує вже вп’яте – і лише ця спроба стала успішною.

Як відомо, в один момент в країні та світі все різко змінилося. У зв’язку з продовженням карантину через COVID-19 на телеканалі «1+1» було прийнято рішення внести зміни до графіку трансляції вокального шоу «Голос країни». Етап «нокаути» вокального шоу вирішили подовжити – телеглядачі побачили чотири програми замість двох, які були відзняті заздалегідь. Учасники продовжили готуватися до наступного етапу шоу в онлайн-форматі.

Назар розповів нам про свої емоції після того, як потрапив у фінал та що пережив, коли його подальша доля у шоу стала на якийсь момент невідомою. Він поділився, як адаптувався до нового життя, як готується до фіналу онлайн та чому, на його думку, саме такі непрості обставини стали доленосними для учасників ювілейного сезону та які переваги в них знайшов.

Читайте також  На Калущині під час застілля чоловік ледь не зарізав брата

Бачив себе у фіналі

Назар ділиться, що у «нокаутах» було напружене розгортання подій. Адже він був на четвертому стільці – і міг не потрапити у фінал. Роман Сасанчин, переможець «Голосу діти», виступав останнім – та мав усі шанси зайняти місце у четвірці. Вийшло так, що останнього конкурсанта команди Дана Балана «вкрала» Тіна Кароль, а Назар залишився.

«Я бачив в Дана Балана сумніви, але не хотів покидати команду. І так вийшло, що Роман пішов до Тіни, а я залишився. Не буду приховувати, що я бачив себе в фіналі, довго мріяв про це. Але усвідомити реальність було важко», – ділиться співак.
Все зірвалося

Хлопець розповідає, що за кілька днів після оголошення в Україні карантину, конкурсанти вже мали їхати в Київ для підготовки, а 3 квітня мав відбутися фінал.

«Але все зірвалося. Ми хвилювалися, що ефірів не буде взагалі, але нас запевнили, що їх проведуть рано чи пізно обов’язково. Це для мене стало полегшенням. Зараз все зупинилося – всі в однакових умовах. Треба просто перечекати – і все буде добре», – каже Назар.

Конкурсант розповідає, що від початку шоу цей сезон називали особливим, адже він став ювілейним, десятим. Хлопець вважає, що саме такі непрості обставини стали викликом для конкурсантів.

«В цьому його особливість і проявилася. Справді особливий сезон, особливі учасники і особливі умови для нас зараз», – каже хлопець.
Зміниться доля переможця

Співак впевнений, що в такий переломний момент зміниться доля переможця.

«Бо без карантину переміг би той, хто краще співає, а зараз, мені здається, переможе той, хто витримає напругу. Підготовка онлайн, без живого спілкування, це теж не дуже просто», – ділиться Назар.

Читайте також  "Укренерго" впровадило на Прикарпатті Графіки відключень

Особлива підготовка

Прикарпатець розповідає, що наразі вся підготовка до фіналу проходить в онлайн-режимі. Учасники працюють з викладачами вокалу, отримують поради від тренерів та спілкуються з продюсерами та сценаристами.

«Особлива підготовка цього разу. Але там працюють дуже креативні люди, тому, думаю, це буде навіть цікавіше дивитися», – каже він.
Найдовші учасники шоу

Хлопець каже, що онлайн підготовка – зовсім не те, що живе спілкування. Але вважає, що учасники мають це випробування пройти, адже в їхній професії бувають різні ситуації – і це тільки загартує.

«Думаю, що нам в цьому плані більше пощастило, бо маємо вишкіл і будемо найдовшими учасниками шоу за всю історію. Бо завжди навіть переможець до квітня учасник, а ми будемо мінімум до травня», – ділиться Назар.

Треба буде розрадити людей

Конкурсант зізнається, що на них лежить відповідальна місія, адже потрібно буде розрадити людей після складних обставин, змінити для них обстановку.

«Ми будемо виступати без глядачів. Це буде складніше, але це для нас більший досвід як для артистів. Я звик до контакту на сцені, тоді є спільна гармонія. Тут треба буде вдвічі більше попрацювати, щоб через екрани добратися до сердець глядачів. Це буде насправді важко, коли ти не відчуваєш енергетики в залі. Але ми маємо все зробити, щоб це не відчувалось, маємо передати настрій, бо для того ми там і є. Це ще один челендж – і переможе той, хто зможе це пройти, – підсумовує він.
Вже відомо, що суперфінал відбудеться 26 квітня о 21:00, тому дивіться шоу та підтримайте нашого земляка Назарія Яцишина смс-голосуванням. Всі кошти, зібрані від голосування, перейдуть для допомоги медикам у боротьбі з коронавірусом.

Читайте також  Перетнути кордон українцям тепер можна лише з закордонним паспортом, але є виняток: роз’яснення

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.