На Прикарпатті “фура” протаранила поліцейське авто. Загинув один правоохоронець

На Прикарпатті фура протаранила поліцейське авто. Загинув один правоохоронець

 

78527-0000

У вівторок пізно ввечері, о 21:40 годині, в с. Матеївці Коломийського району трапилася смертельна автопригода.

Нна правій смузі руху в напрямку м. Чернівці знаходився без водія автомобіль ГАЗ-3507, без ввімкнених світлових сигналів. В цей час поліцейські Коломийського відділу поліції ГУНП старший сержант поліції 1988 р.н., житель с. Корнич Коломийського району  разом із сержантом поліції, перебуваючи у складі групи швидкого реагування, патрулюючи по обслуговуваній території, під’їхали до припаркованого автомобіля ГАЗ-3507, щоб з’ясувати чому даний автомобіль знаходиться на проїзній частині дороги без будь-яких попереджувальних знаків та ввімкнених світлових сигналів.

При цьому службовий автомобіль марки «ДЕУ Сенс» з ввімкненими аварійною світловою сигналізацією та проблисковими маячками синього кольору залишили на правому краю проїзної частини позаду автомобіля ГАЗ-3507.

В цей момент правою смугою руху проїзної частини автодороги в напрямку м. Чернівці рухався автопоїзд у складі тягача «DAF-95XF430», під керуванням водія гр. 1962 р.н., жителя м. Чернівці, який допустив зіткнення із задньою лівою частиною автомобіля «ДЕУ Сенс» та задньою лівою частиною автомобіля ГАЗ-3507.

Внаслідок зіткнення автомобіль «ДЕУ Сенс» отримав механічні пошкодження, а ГАЗ-3507 по інерції поїхав вперед, вчинив наїзд на працівника поліції 1988 р.н. та з’їхав на праве узбіччя дороги, де в’їхав в огорожу приватного господарства.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди працівник поліції від отриманих травм помер по дорозі у лікувальний заклад, повідомляють в ДСНС.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.