Далеко від дому: українець помер від коронавірусу у Великій Британї

У Великій Британії помер українець через коронавірус. Про це сьогодні повідомило Міністерство закордонних справ, передає Главком.

Він став сьомим українцем, який помер від коронавірусу за кордоном.

“17 квітня посольство України у Великій Британії підтвердило випадок смерті громадянина України від Covid-19. Громадянин України помер 14 квітня в лікарні Лондона. Посольство України у Великій Британії надає необхідне сприяння сім’ї щодо репатріації померлого в Україну. Висловлюємо рідним і близьким померлого щирі співчуття”, – повідомила пресслужба.

Наразі за кордоном з діагнозом Covid-19 госпіталізовані 152 українці: 121 в Італії, шестеро у Чехії, п’ятеро в Іспанії, четверо в Німеччині, троє в Австрії, двоє в США, по одному в Росії, Сербії, Швеції, Португалії, на Мальті, в Нігерії, в ОАЕ, Китаї, Таїланді, Сейшельських островах і Австралії.

При цьому 50 українців за кордоном одужали: 22 в Греції, шестеро у Польщі, по чотири в Домінікані і Японії, по двоє в Італії та Нігерії, по одному в Німеччині, Бельгії, Великій Британії, Португалії, Швеції, Швейцарії, Нідерландах, Єгипті, ОАЕ, Таїланді.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.