Василь Вірастюк святкує 46-річчя: прикарпатський богатир розповів, як покійна дружина життя йому врятувала (ВІДЕО)

22 квітня український силач, володар титулів «Найсильніша людина України» (2000, 2001, 2002, 2003, 2005) та «Найсильніша людина світу» (2004), Василь Вірастюк святкує своє 46-річчя.

Він втратив першу дружину під завалами снігової лавини, його друга дружина вже 10 років бореться з наслідками страшної аварії, 2 роки тому під колесами авто ледь не загинув його старший син. Рік тому він поховав свого старшого брата, йдеться у програмі “Зірковий шлях” на каналі “Україна”.

Нагадаємо, 11 липня Роман Вірастюк переніс складну операцію на серці, після якої не зміг відновитись. 27 липня він помер.

Багато років тому відомий спортсмен Василь Вірастюк втратив кохану дружину. Світлану накрило лавиною і жінка трагічно загинула.

Володар титулу «Найсильніша людина планети» не зміг впоратися з горем і запив. Але одного разу Світлана наснилася чоловікові.

“Це сталося на дев’ятий день, коли зазвичай замовляють службу. Вона приснилася мені в дивному місці й стала вказувати напрямок, куди летять труни. Світлана каже: “Бачиш, всі ці люди померли. Вони мучилися. А я померла швидко, тому ти за мене не переживай”. Я прокинувся вранці перед службою і зрозумів, що треба припиняти пити. Після служби ми зібралися вже в більш вузькому колі сім’ї на обід. Я випив буквально 100 гр. червоного вина і все. Вже на наступний день я взяв спортивну сумку і пішов на тренування”, – ділиться Вірастюк.

Повне інтерв’ю з Василем Вірастюком:

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.