В Україні креативно відсвяткували весілля онлайн під час карантину (відео)

У Львові відсвяткували перше в Україні онлайн-весілля. Пара планувала одружитися цього літа і влаштувати креативне весілля. Так і вийшло, але на кілька місяців раніше.

Дізнавшись про можливість одружитися через інтернет, вони взяли участь у конкурсі, написали свою історію кохання і перемогли, пише ТСН.

Наречені познайомилися у 2013 році. Спочатку у них були стосунки на відстані, оскільки мешкали в різних областях. Ігор з Києва, а Інна зі Львова. Весілля в онлайн-режимі закохані називають авантюрою. Адже всі традиційні конкурси, підготовка до свята та його відзначання відбулися в дистанційному режимі.

Сукню, костюм та весільний букет парі приніс кур’єр. Аби уникнути зайвих контактів з незнайомими, наречена прослухала онлайн майстер-класи з візажу, і самостійно зробила зачіску та макіяж. А тих, хто спіймає букет та бутоньєрки, обрала спеціальна програма.

На церемонії укладання шлюбу були лише ведучий, фотограф і діджей. Батьки наречених були по той бік екрану – від них, за традицією, пролунав перший тост і благословення.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.