Тіла порозкидало, почалася пожежа: в Україні впав літак, всі загинули (ФОТО)

У п’ятницю, 1 травня, недалеко від вулиці Березинській в Дніпровському районі розбився легкий одномоторний літак Grumman. В результаті авіакатастрофи загинули двоє людей.

За попередньою інформацією, пілот пішов на друге коло, але втратив контроль над керуванням. Літак перейшов в пікірування, звалився на землю за межами злітно-посадкового майданчика «Кам’янка» і загорівся, – повідомляє Інформатор, посилаючись на дані прес-служби ГСЧС. На борту Grumman були дві людини – пасажир і пілот. Обидва загинули на місці.

Літак зазнав аварії приблизно о 16:26 – в поле недалеко від будинку № 90 на вулиці Березинській. Остаточно ліквідувати займання рятувальникам вдалося до 17:10. Всі обставини події з’ясовуються.

Раніше ми повідомляли про аварію недалеко від Єлизаветівки – там поїзд збив Hyundai і протягнув 500 метрів. В інциденті загинули двоє – чоловік і дружина. Також писали про нещасний випадок на металопрокатному заводі в Дніпрі – там загинув 28-річний співробітник підприємства. Під час розмотування металевих рулонів його намотало на барабан апарату.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.