Обезголовлена в Харкові дівчинка стала вдруге жертвою після смерті – ексклюзивні подробиці моторошного вбивства

Обезголовлене тіло 13-річної Христини П’янової виявили 30 квітня під Харковом. А в самому місті поліцейські затримали її матір – жінка була в неадекватному стані, оголена, з ножем у руці та з головою дочки в пакеті.

Страшне вбивство вразило українців. Однак сусіди кажуть, що вдруге дівчинка стала жертвою вже після смерті. У соцмережах на неї звели наклепи. Але знайомі, поліція та вчителі в один голос запевняють: Христина була хорошою дитиною із цілком благополучної сім’ї.

Як розповіли сусіди родини, в якій трапилася страшна трагедія, плітки про проблемність дитини є цинічною брехнею.

“Не знаю, кому знадобилося розпускати такі чутки, але вже немає сил це слухати й читати. В інтернеті, в новинах і в соцмережах відбувається повне безумство! Уже почали писати, що дівчинка мало не приятелює з алкоголіками й наркоманами, але це цинічна брехня! Люди, бійтеся Бога! Христина була прекрасною дитиною, і хоч би хто й що казав – вона просто маленький ангел! Добре, гарне дитя! Дуже гірко, що так рано покинула цей світ, і страшно, що саме так”, – розповіла сусідка П’янових.

Андрій Хоменко, начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції в Харківській області, розповів, що жодних “дзвіночків” про нібито негаразди в сім’ї справді не було.

“У поле зору ювенальної превенції Христина ніколи не потрапляла. Це позитивна дитина. Питань не виникало й у класного керівника – ні до поведінки, ні до навчання. Дівчинка була дуже старанною, досить добре навчалася. Не прогулювала уроки, не мала ніяких, скажімо так, шкідливих звичок. Абсолютно нормальна дитина”, – повідомив Хоменко.

Також начальник відділу ювенальної превенції розповів, що матір Христини, яку зараз підозрюють у вбивстві дочки, не викликала жодних підозр у вчителів.

Читайте також  “Беги или умри”: до України дісталася смертельна гра серед підлітків, які кидаються під авто

“Мама дівчинки не пропускала батьківських зібрань, знаходила спільну мову із класним керівником. Тобто говорити про неблагополучну сім’ю не було підстав”, – додав Андрій Хоменко.

Як розповіла начальниця відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області Олена Баранник, зараз підозрювана у вбивстві дочки перебуває в Харківському слідчому ізоляторі.

Причину смерті дитини назвуть судові медики після комплексу необхідних досліджень. Ще має бути визначена послідовність прижиттєвих травм, яких зазнала дівчинка.

Джерела  у правоохоронних органах стверджують, що є справді вагомі підстави вважати вбивцею Христини її матір.

“Уже виконано великий обсяг робіт, є й початкові висновки експертів, які поки що не озвучують “для всіх”. На жаль, дитина, з огляду на все, стала жертвою психічно хворої людини. А що довело матір дівчинки до такого стану, вже запитання до медиків. За інформацією близьких родичів, певний час до трагедії 38-річна жінка “спілкувалася” зі своїм померлим батьком”, – розповіли правоохоронці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.