Якщо працюєш чи не маєш часу: хто допоможе з дипломною в Івано-Франківську

Розробка дипломної роботи суттєво відрізняється від написання курсової. Тим більше, що студенти випускних курсів часто вже є працівниками якоїсь організації чи компанії, що зменшує наявний для написання дипломної час.

Виходом з такої ситуації, коли у короткий термін потрібно зробити якісну дипломну роботу, може стати замовлення проекту в професійній компанії чи на спеціалізованій біржі. Знайшовши компанію відповідного рівня, студент може розраховувати на отримання максимального балу. Звичайно при умові, що він буде відповідно підготовлений. Однією з таких компаній є агентство “Магістр”. Спеціалісти цієї компанії не обмежуються тільки написанням і оформленням дипломної. Вони здійснюють повний супровід замовника до захисту та вносять виправлення, якщо це необхідно.

Що відрізняє якісну дипломну від звичайної

Варто зазначити, що дипломна робота і її ціна повинні відповідати одна одній. Якщо вам пропонують написати дипломну за безцінь і при тому абсолютно не цікавляться вимогами до роботи, від такої пропозиції варто відмовитись. Адже потрібно розуміти, що якісний проект потребує достатньо серйозної роботи з підготовки матеріалу, опрацювання джерел, розрахунків і т.д. Крім того, високопрофесійну дипломну може підготувати тільки професіонал у своїй галузі, а він за безцінь працювати не стане. І навпаки, надвисока вартість дипломної буде означати лише те, що компанія, з якою зв’язався студент, просто переоцінює свій рівень, або ж зараз просто немає вільних співробітників і прийдеться наймати автора для виконання замовлення зі сторони.

Якісні дипломні роботи повинні мати не менше 70% унікальності, оскільки кожна з них пишеться з «0», а не переписується з раніше захищених. Для написання дипломної роботи залучаються тільки практикуючі спеціалісти, а також кваліфіковані наукові співробітники ВНЗ України.

Чому варто замовляти дипломну роботу

Читайте також  На Прикарпатті дотла згорів житловий комплекс

Відмітимо, що замовляти дипломні роботи варто не в останні дні, а якомога раніше. В цьому випадку можна не тільки зекономити на ціні, але і надати виконавцю достатньо багато часу для того, щоб якомога глибше розібратись в матеріалі, не відчуваючи тиску по термінах виконання.

Ретельне пропрацювання тематики, свіжий підхід до розв’язання проблеми – кожен з цих факторів в майбутньому стануть основою високої якості дипломної роботи. А якому магістру не хочеться, щоб його робота була визнана кращою на курсі, чи хоча б у групі, адже такий пункт вигідно виглядає в резюме для роботодавця.

Скільки коштує дипломна робота

Середня вартість дипломної роботи «під ключ» складає від 4000 до 5000 і вище. Вартість залежить від складності роботи, її об’єму, а також від термінів, в які потрібно закінчити проект.

Термінове виконання роботи у кваліфікованій компанії складає від одного тижня. Звичайний термін виконання проекту середньої складності складає від місяця.

Компанії, які дорожать власною репутацією, надають безкоштовну підтримку студентові до захисту дипломної, всі необхідні правки вносяться в проект абсолютно безкоштовно.

Звичайно, можна зекономити та замовити виконання роботи знайомим студентам чи пошукати виконавця на дошках оголошень чи в інтернеті, але таким чином ви не забезпечите гарантію того, що робота буде виконана на високому професійному рівні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.