17-річний франківець просить допомогти врятувати батька від смертельної хвороби

17-річний Артур Рущак з Івано-Франківська взявся за організацію допомоги своєму батькові, у котрого раптово виявили рак шкіри.

Напередодні Ігор Рущак випадково пошкодив родинку, після цього вона почала рости. Медики порадили видалити утворення, але це не допомогло. Лише після цього чоловіку провели гістологічне дослідження, у результаті якого був виявлений рак. Перший етап хіміотерапії результату не дав.

“Імунотерапія зможе врятувати життя тата, а без неї тато не протримається більше місяця. Однак ціна на одне введення імунотерапії (препарат КІТРУДА) варіюється від 100 000 до 130 000 грн, що є величезною сумою для нашої сім’ї. Я вирішив організувати збір коштів у соцмережах, в результаті чого за 3 дні ми разом зібрали на першу імунотерапію. Я вдячний за допомогу друзям, знайомим та родичам. Однак, для покращення здоров’я тата потрібно мінімум 4 таких вводжень, а для подолання раку – 8. Тому я знову звертаюсь до вас по допомогу, допоможіть, будь ласка, розпоширити цю інформацію, допоможіть привернути увагу блогерів, інфлуенсерів та відомих людей. Без вас у нас нічого не вийде!”, – просить Артур людей доброї волі, пише “Галка”.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк: 5168757384213304

Рущак Світлана Юріївна

Контактний номер: +380992654783

Artur Ruschak

Всім привіт. Ніколи не думав, що колись буду писати такий допис, але моєму татові дуже потрібна допомога. У нього рак шкіри(меланома), який дуже швидко та активно розвивається. Після першого прийому хіміотерапії, лікарі сказали, що смислу в другому прийомі не буде і допоможе тільки імунотерапія, але вона дуже дорого коштує і без вашої допомоги нічого не получиться Прошу всіх небайдужих допомоги. Кожна гривня для нас на вагу золота… Номер карти (ПриватБанк): 5168 7573 8421 3304
UPD: Я дуже дуже дякую всім хто допомагає! Змінив фотографії на більш чіткіші по якості і додав ще деякі документи по хворобі.

Читайте також  Калушанка просить допомогти врятувати життя сину

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.