Військові отримали захисні костюми та маски від калуського волонтерського штабу. ФОТОЗВІТ

Калуський волонтерський штаб Світлани Чоловської на Грушевського, 44 відправив 7 посилок з масками, захисними костюмами, бахілами, шапочками, щитками, засобами захисту, їжею в військові госпіталі, а також для добровольців та військовослужбовців. 

Дякуємо усім, хто допоміг втілити цю ідею в життя: калушанам і не тільки, які переказали гроші, принесли передачі в штаб, допомогли шити, кроїти, складати, розвозити. Всім, хто підтримав штаб інформаційно! Ми разом здатні робити ще багато добрих справ. Це лише початок. Волонтерський штаб працює два місяці. Хоча Світлана Чоловська з командою добровольців  вже понад два роки займається благодійністю.

Бойовий медик калушанка Діля Ді коментує:

“Хочу подякувати хорошій людині Світлана Чоловська та її дівчатам за те, що відгукнулись на прохання передати маски нашим хлопцям. Дівчата пошили 460 масок для військовослужбовців та добровольців, котрі в даний час знаходяться в зоні ООС. Захисні костюми з бахілами та шапочками 40 комплектів, щитки 35 шт та маски для лікарів в військові госпіталі. В даному пості є фото з Авдіївського госпіталя, з м.Маріуполя та с. Талаківки. Посилок Світлана з зі своєю командою відправила 7 + подарунки (кава, сигарети тощо), по кожній з них буде фотозвіт, як тільки хлопці отримають. Сьогодні хлопці мали змогу особисто подякувати та сказати багато хороших слів підтримки для дівчат. І кожна розмова закінчувалась словами: “Повернемось, обов’язково заїдемо в гості”!

І хоч дівчата втомлені, але вогник в їхніх очах помітний, і з новими силами та жартівливими фразами повернулись кожна до своєї роботи. Дівчата, Ви молодчинки, і заслуговуєте на повагу.

Щиро дякую Вам за вашу працю і віру в ідеї та різні проекти.
P.S фотозвіт по трьох посилках, чекаєм на решту.”

Читайте також  Мешканка Прикарпаття відзначила столітній ювілей (ФОТО)

Керівниця волонтерського штабу так пише коротко: “Відправлено 7 посилок.
Одна просто з засобами захисту та інша на пост наших калушан.
Спасибі всім хто долучився до цього.”

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: