Помер головний лікар франківської станції швидкої допомоги: він був у важкому стані через COVID-19

На 58-му році життя помер головний лікар Івано-Франківської станції швидкої медичної допомоги Ігор Ковалюк.

 

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Руслан Марцінків.

“До смерті неможливо підготуватися. Кожна людина стикається з втратою близьких, рідних людей, тому багатьом знайомий біль втрати. Сьогодні відійшов у вічність головний лікар Івано-Франківської станції швидкої медичної допомоги Ігор Ковалюк. Приношу свої щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять!”, – зазначив Марцінків.

Раніше стало відомо, що Ковалюк знаходиться на штучній вентиляції легень у важкому стані, у нього виявили коронавірусну інфекцію, пише “Галка”.

“Колектив закладу глибоко сумує з приводу непоправної втрати свого колеги та керівника.
Не стало життєрадісної людини, турботливого, ніжного та люблячого чоловіка, тата, дідуся, який умів жити достойно, турбувався про інших більше ніж про себе.
Працівники станції швидкої медичної допомоги завжди будуть пам’ятати Ігора Михайловича, як невтомного керівника, педагога, колегу та чудову людину. Він назавжди залишиться в серцях колег, усіх, кого звела з ним доля. Ми щиро поділяємо горе дружини, рідних і близьких покійного та висловлюємо свої сердечні співчуття”, – написав у Фейсбуці голова профспілкового комітету Івано-Франківської станції швидкої медичної допомоги Богдан Венник.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.