Нардеп від “Слуги народу” підкорив мережу, надавши допомогу 93-річній бабусі

У мережі вже кілька днів набирає популярність відео, де один з нардепів від “Слуги народу” допомагає бабусі на вулиці.

Його опублікував один з жителів Рівного Ігор Хоменко у своєму Facebook. На кадрах видно, як жінка похилого віку не могла дійти до ринку, сіла на узбіччі і продавала петрушку.

Повз проїжджав нардеп Дмитро Соломчук. Він підійшов до неї, викупив всю зелень й провів через дорогу.

“Начебто дрібниця, але в випадкових вчинках справжня щирість. Зараз більше допомоги потребують люди похилого віку, не забувайте про них, тому що самі не попросять – це не жебраки, але вони вам будуть дуже вдячні!”, – написав Ігор Хоменко.

Кілька тисяч користувачів поділилися відео і підтримали Дмитра Соломчук: “Нехай Господь благословить тебе. Потрібно допомагати нужденним людям!”, – пише в коментарях Олена Осадча.

“Давайте все купувати на ринках і місцях, де продають бабульки, дідульки й прості люди, а не в тих супермаркетах мільйонерів!”, – написала Юлія Демянец.

“Людяність повинна бути в кожному з нас, не варто забувати про це. Хлопець молодець й Бог це бачить!”, – підтримав Дмитра користувач Олександр Кротов.

Нагадаємо, Дмитро Соломчук – народний депутат від Рівненщини, партія “Слуга Народу”. На президентських виборах Дмитро Соломчук був керівником обласної Зе! Команди. Під час карантину народний депутат багато допомагає лікарям засобами захисту і технікою.

https://www.facebook.com/100011287385987/videos/1093183221067914/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.