Завдала доньці 20 ударів ножем: оприлюднені деталі моторошного вбивства дівчинки під Харковом

Мешканка селища Подвірки на Харківщині Тетяна П’янова, яку підозрюють у жорстокому вбивстві власної 13-річної доньки, нанесла їй не менше 20 ударів ножем.

Це з’ясувалося під час розслідування резонансного злочину. Як повідомляє ТСН, матеріали слідства опубліковані в Єдиному реєстрі судових рішень.

“У ніч із 29 на 30 квітня особа, перебуваючи за своїм місцем мешкання разом із малолітньою донькою… заподіяла не менше 20 ударів ножем по голові та обличчю потерпілої, усвідомлюючи, що заподіяні тілесні ушкодження завдавали потерпілій великих страждань”, – йдеться у документах.
Наголошується, що підозрювана діяла на ґрунті “раптово виниклих особистих неприязних відносин”. Вона скоїла злочин зі злочинним умислом, направленим на позбавлення життя малолітньої з особливою жорстокістю, “передбачаючи реальну можливість настання суспільно-небезпечних наслідків у вигляді смерті потерпілої, що перебувають у причинному зв’язку з діянням, а також бажаючи їхнього настання”.

У матеріалах слідства підкреслюється, що від отриманих тілесних ушкоджень дівчинка померла на місці, а підозрювана, відокремивши ножем її голову від тіла та поклавши її в полімерний пакет, залишила місце вчинення злочину у напрямку Харкова, де була виявлена співробітниками Національної поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.