“Жінка стікала кров’ю, осліпла, відмовили нирки”: у пологовому померла породілля з немовлям, тіло дитини зникло (фото, відео)

“Жінка стікала кров’ю, осліпла, відмовили нирки”: у пологовому померла мати з дитиною.

Жінка стікала кров'ю, осліпла, відмовили нирки": у пологовому ...

В Енергодарі під час пологів медики не змогли врятувати немовля, а матір із тяжкими травмами та сепсисом потрапила до реанімації. За півтора місяця жінка померла. А коли рідні захотіли поховати маму разом із немовлям, виявилося, що тіла дитини немає.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Святослав показує світлини померлої дружини. З Оленою вони були разом 6 років і дуже чекали первістка. Дружину забрали до пологового на восьмому місяці вагітності з курсів англійської, де їй раптом стало зле. За кілька годин рідним повідомили – дитину врятувати не вдалося, а породілля ледь жива.

Рідні кажуть, що терміново просили медиків відправити породіллю до обласної лікарні в Запоріжжя, але ті відмовили.

Наступного дня Олену таки перевезли до області. Після кількох надважких операцій, уже осліплою та фактично без нирок, на 43-ій день жінка померла.

Родина збиралася поховати померлу разом із новонародженою донечкою. До того лікарі запевняли, що тіло немовляти зберігається у морзі. Аж раптом виявилося – жодного сліду дитини немає.

Відомо, що немовля возили на розтин у Запоріжжя, потім паталогонатоми віддали тіло під розписку енергодарським медикам, але до лікарняного моргу дитина недоїхала. Керівництво лікарні спілкуватися із журналістами не хоче.

Про те що у пологовому відділені енергодарської лікарні є величезні проблеми журналістам розповідає лікар, що там працював допоки його не перевели до поліклініки. Каже, вже декілька років він намагається звернути увагу на катастрофічну ситуацію у пологовому.

Наразі правоохоронці розпочали розслідування щодо медичної недбалості та наруги над тілом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.