Поставили на коліна: під Харковом підлітки познущалися над дівчиною з інвалідністю. Відео 18+

У селі Феськи Золочівського району на Харківщині підлітки побили, поставивши на коліна, дівчину з інвалідністю. Її звинуватили нібито в поширенні чуток.

Відповідна інформація з відео спершу з’явилися в соціальних мережах, передає 057.ua. У поліції ж повідомили, що встановили причетність до інциденту семи осіб, серед яких було двоє неповнолітніх.

На кадрах видно, як підлітки спершу принижували дівчину, даючи їй ляпаси і запотиличники. Після вони змусили її стати на коліна і “просити вибачення”.

За словами місцевих жителів, потерпіла має інвалідність. Тоді як одна з “героїнь” відео нібито вже кається у скоєному, запевняючи, що “просто стояла поряд”.

У мережі 12 травня були опубліковані скриншоти листувань із учасниками побиття. Водночас у відділі комунікацій ГУНП у Харківській області підтвердили, що НП трапилася 9 травня, а постраждала дівчина – повнолітня.

“Поліцейські встановили, що сім осіб, серед яких було двоє неповнолітніх, на пустирі поблизу селища наносили по черзі тілесні ушкодження 19-річній дівчині та ображали її нецензурною лайкою. Знущання знімали на камеру мобільного телефону. Відео надалі було викладене в соціальній мережі”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до 200 годин, чи виправні роботи на строк до одного року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.