На Прикарпатті пасажир авто вдарив поліціянта в лице

Прикарпатцю за напад на поліцейського загрожує кримінальна відповідальність.

Слідчі з’ясовують обставини нанесення тілесних ушкоджень поліцейському. Чоловіку, який вчинив це кримінальне правопорушення, загрожує до п’яти років позбавлення волі, інформує “Галка” з посиланням на поліцію області.

14 травня, близько 19 години працівники сектору реагування патрульної поліції Богородчанського відділення поліції, за порушення правил дорожнього руху, зупинили автомобіль «Ауді» під керуванням 44-річного мешканця району.

У водія працівники поліції помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. У результаті на 44-річного водія, мешканця району, поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП.

При спілкуванні з правоохоронцями водій та пасажир поводили себе агресивно. Опісля 30-річний пасажир, мешканець Богородчанського району, раптово наніс удар поліцейському в обличчя. Капітана поліції з тілесними ушкодженнями (забійна рана обличчя) госпіталізовано до лікувального закладу.

Поліцейські оперативно затримали порушника в порядку ст. 208 КПК України, наразі йому повідомлено про підозру та обрано судом запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

“Вкотре наголошуємо, що за чинним законодавством умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу або його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень, у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків, караються обмеженням або позбавленням волі строком до 5 років!”, – наголошують правоохоронці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.