У Калуші шахрайка виманила гроші, обіцяючи відкрити візу до Канади

Днями в Калуський відділ поліції звернулися 24 та 28-річні жителі Чернівецької області з повідомленням про шахрайство місцевої мешканки.

Як виявилося, молоді люди звернулись до 26-річної калушанки, яка займалася оформленням віз по міграційній програмі виїзду до Канади на постійне місце проживання та працевлаштування.

218903

Вони відповідно до вимог уклали договір та оплатили послуги, проте замовник не виконала домовленостей та гроші клієнтам не повернула, повідомляє Франик посилаючись на СК ГУ Національної поліції в Івано-Фракнівській області.

За цим фактом правоохоронці розпочали досудове розслідування. Наразі встановлюють місце перебування особи, яку підозрюють у шахрайських діях.

Відповідно до санкції ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України(шахрайство), за якою розпочато провадження, за заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.