Український лікар назвав коронавірус «фейковою пандемією, роздутою ВООЗ»

Лікар-травматолог Роман Коваль заявив, що Всесвітня організація охорони здоров’я спеціально роздуває небезпека коронавіруса. А саму організацію контролює Білл Гейтс, Марк Цукерберг, сім’я Клінтонів і Джордж Сорос.

Про це він написав у себе в Facebook.

“Коронавірус COVID19 – фейкова пандемія, роздута ВООЗ, контрольована Білому Гейтсом, Марком Цукербергом, сім’єю Клінтонів, Джорджом Соросом через ЗМІ та інтернет мережами. Я говорив це з самого початку, коли з’явилися перші картинки з Китаю та Італії і кажу це зараз”, – сказано в повідомленні.
Саму боротьбу з хворобою Коваль називає результатом того, що людям “запаморочили мізки”.

“Всі на боротьбу з СOVID-19!” – гасло, яке затуманили мізки чиновникам, владі і звичайним людям. Через ЗМІ щоденні жахливі картинки і головне цифри: інфіковано стільки, стільки померлих. Щоранку, як обухом по голові цифри, цифри і цифри… Повідомлення, як з лінії фронту!” – підкреслює лікар.

Причиною роздування паніки, вважає лікар, є бажання людей заробити на хвороби. І навіть підтверджує, що ситуація є результатом світової змови.

“Зараз вони заробляють на засобах індивідуального захисту, тестах на коронавірус і реактивах для ПЛР. Але головна мета – сироватка, на якій ВООЗ і ті, хто за нею стоїть, зароблять сотні млрд. ₴. Чи є в цьому світову змову? Є! Уперше, карантин введений у всіх країнах світу з порушенням медичних норм і правил. По – друге, СOVID-19 не відноситься до особливо небезпечних інфекцій. По-третє – смертність від цієї інфекції нижче в усіх відношеннях, ніж від ряду смертноносніх інфекцій – чуми, холери, тифу і чорної віспи “, – стверджує він.

Украинский врач назвал коронавирус «фейковой пандемией, раздутой ВОЗ»

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.