12 хвилин клінічної смерті та наслідки COVID-19 руйнують життя 2-річного Павлика (ВІДЕО)

12 хвилин клінічної смерті та наслідки страшні наслідки коронавірусної хвороби практично зруйнували здоров’я 2-річного Павлика з Борівки, що на Вінниччині. Через кисневе голодування мозку постраждалий має важкі порушення свідомості. Про це йдеться в сюжеті телеканалу “Україна”.

Хлопчик потребує вартісної довготривалої реабілітації. Йому потрібен фаховий дитячий невролог, безліч знімків та обстежень, зокрема, МРТ й електроенцефалографія.

З’явилась благодійна організація, яка займатиметься збором коштів на допомогу дитині. Гроші можна переказувати на розрахунковий рахунок Могилів-Подільської громадської організації «Ангели надії». Про це повідомляє Veжа.

Номер рахунку UA953026890000026002055304763 ЄДРПОУ: 34309970. У призначенні платежу обов‘язково зазначити – «Благодійна допомога Павлику Лудковському»

Маму до Павлика не пускають. Їй мають зробити повторні аналізи на COVID-19. Однак, пустили бабусю, яка з трепетом чекає повноцінного одужання свого внука. Рідні вирішили похрестити дитину прямо у палаті Могилів-Подільської окружної лікарні.

Дворічного Павлика, який поборов коронавірус - похрестили

Нагадаємо, що малюку 2,7 років, він інфікувався COVID-19 та тривалий час перебував у тяжкому стані. Зробивши знімок легень, лікарі жахнулися, вони були наче у целофановій плівці. Хвороба поразила дихальні органи.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.