Як романтично! Холостяк-9 влаштував коханій побачення мрії на карантині (відео)

Микита Добринін і Даша Квіткова на карантині чудово проводять час разом і навіть не сваряться. Холостяк-9 і його кохана також багато спілкуються зі своїми шанувальниками в мережі і показують моменти із свого повсякденного життя.

Так, дівчина вже скористалася послабленням режиму самоізоляції і відвідала салон краси, а заодно і похвалилася стильними луками на весну-літо. За цей час вона вже встигла сильно скучити по світським виходам і побаченням, однак коханий зміг виправити це, влаштувавши для Даші романтичний сюрприз.

Добринін потай від коханої організував побачення мрії для них двох на вертолітному майданчику з неймовірним видом на Дніпро і Київ. Звичайно ж, все було зроблено за правилами карантину і з усіма запобіжними заходами. Столик прикрасили півоніями і подали смачні страви – звичайно ж, Квіткова залишилася в захваті!

Зворушливим відео романтичного моменту Микита поділився на своїй сторінці в Instagram.

View this post on Instagram

Уже после двух недель нашей изоляции, Даша начала намекать, что давно не была на свидании, что скорее бы карантин закончился и мы куда-то отправились. Я успокоил любимую, сказал, все сделаем, но летом. А сам начал готовить сюрприз. Списался с командой @parkovy.info и мы очень быстро продумали все делали, чтоб сделать такое свидание максимально круто, но при этом безопасно в нынешних условиях. Их команда супер быстро все решила и результат прямо сейчас в этом видео. Было все что мы любим: вид на любимый Киев, Мартини Fiero, море пионов для Даши и танцы под колонку. Спасибо команде @parkovy.info, @pm.hall, @ukraflora_kyiv за наше свидание мечты.

A post shared by Nikita Dobrynin (@nikitadobrynin) on

“Вже після двох тижнів нашої ізоляції, Даша почала натякати, що давно не була на побаченні, що скоріше б карантин закінчився і ми кудись подалися. Я заспокоїв кохану, сказав, все зробимо, але влітку. А сам почав готувати сюрприз. Списався з командою і ми дуже швидко продумали всі деталі, щоб зробити таке побачення максимально круто, але при цьому безпечно в нинішніх умовах. Їх команда супер швидко все вирішила і результат прямо зараз в цьому відео. Було все, що ми любимо: вид на улюблений Київ, Мартіні Fiero, море півоній для Даші і танці під колонку”, – розповів екс-Холостяк.

Розчулені підписники засипали пару зворушеними коментарями, захоплюючись їх любов’ю і турботою Микити про наречену.

Боже, як же це романтично і красиво!)
супер, Микита ви молодець, щастя
Які ж ви класні
Як класно дивитися, що навіть після проекту ви не перестаєте її дивувати. побачення на висоті (в прямому і переносному сенсі)
Як Дарині пощастило з вами, ви дуже гарна пара і так гармонійно доповнюєте один одного. дивлячись на вас, так легко повірити в казку
Піони!!! Ну прям в саме серце!!! Як красиво і романтично, ніжно і трепетно! Як важливі такі моменти в відносинах!
Молодець всі б так балували своїх коханих
Повторюся це дуже круто!! Прям як епізод Холостяка
Який ви Микита молодець!!!!! Дашенька щаслива наречена!!!! Нехай так буде протягом усього вашого спільного життя

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.