Кривава риболовля: Орендар ставка розстріляв сімох людей (ФОТО, ВІДЕО 18+)

У Житомирській області орендар ставка розстріляв сімох людей, поки ті спали. Жителі Києва приїхали в область на риболовлю. Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Компанія старих друзів відпочивала поблизу села Новоселиця Попільнянського району. Раніше вони вже відпочивали біля цього озера і були знайомі з орендарем.

Компанія разом з орендарем ставка розпивали алкогольні напої, після чого шість чоловік пішли спати в сарай на березі ставка, а двоє інших залишилися біля орендаря.

“Близько першої години ночі орендар ставка, професійний мисливець З., на ґрунті раптово виниклих різких неприязних відносин почав розстрілювати відвідувачів з належного йому гладкоствольної мисливської рушниці марки” ІЖ “, – написав Антон Геращенко.

Спочатку він застрелив двох відпочиваючих, які перебували поруч, а потім пішов у сарай, де почав вбивати сплячих. Врятуватися зміг лише один чоловік, який, почувши постріли, відразу втік в ліс. Він дістався до села, де викликав поліцію.

https://www.youtube.com/watch?v=ht8bz8P0xs0&feature=emb_logo

Правоохоронці приїхали на місце злочину і затримали підозрюваного у вбивстві. Затриманого чоловіка 1962 року народження направлять на судово-психіатричну експертизу. Йому загрожує довічне ув’язнення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.