Франківчанка загинула під час підйому на гору у Карпатах

У четвер, 21 травня рятувальники виявили франківчанку, яка отримала травми несумісні з життям, під час сходження на гору. 

Група туристів проходила маршрутом Чорногірського хребта в районі урочища “Гатчина” гори Шпиці Верховинського району. Вони виявили жінку 1962 року народження, яка є мешканкою Івано-Франківська. Вона отримала серйозні травми і не могла самостійно пересуватися. В 19:13 туристи повідомили про потерпілу в службу порятунку.

О 19:56 для проведення рятувальних робіт були виділені 4 співробітники Верховинського пошуково-рятувального відділення та 1 одиниця техніки. Також до команди приєдналися 4 волонтери з організації Ture “Білий слон”.

В 22:10 Рятувальники прибули на місце події і вже в 22:30 почали перевезення потерпілої. Жінка перебувала у важкому стані через сильні травми голови і живота.

О 3:45, 22 травня, рятувальники, за допомогою спеціального транспорту, доправили постраждалу в село Бистрець Верховинського району та передали її працівникам швидкої допомоги. На жаль, від отриманих травм жінка померла і медики констатували смерть.

Пізніше з’ясувалося, що потерпіла відпочивала в котеджі в селі Бистрець і протягом 21 травня вирішила зійти на гору Шпиці.

В даний момент правоохоронці встановлюють усі обставини смерті жінки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.