Італійський професор Монтанарі: боротьба з коронавірусом – це афера

На каналі byoblu24 дав велике інтерв’ю італійський нанопатолог з 40-річним стажем роботи в операційних, доктор і професор Стефано Монтанари (Stefano Montanari). У своєму шокуючому інтерв’ю він сказав, що в реальності безпосередньо від коронавируса в Італії померли лише 3 людини. Але що ж вбиває, якщо не вірус?

Ось уривок з його інтерв’ю:

«Наші політики останні 10 років робили все, щоб зруйнувати італійську медицину. Закривалися відділення і цілі госпіталі, персонал звільняли. Коли я чую, що в Італії найкраща медицина в світі, у мене опускаються руки, і не тільки руки. Це не правда! Закупівлі обладнання та витратних матеріалів проводилися по мінімуму. Витрати на медицину врізали нещадно. Плюс величезна корупція. Те, що в звичайній країні коштує 10 євро, в Італії – 20. І ті мінімальні кошти, які були в розпорядженні, витрачалися бездарно. Наприклад, навіщо-то купили 27 мільйонів доз вакцини від свинячого грипу, які потім викинули, а на апарати ШВЛ грошей не було.

Наша медицина була не готова до такої кількості хворих з ускладненнями легень. Те, чим небезпечний цей вірус.

Але проблема не у вірусі! Так, вірус є, він абсолютно новий. Я поки точно не можу сказати, справили його в лабораторії, або він прийшов від кажанів, або ще звідкись. Щодо мишей я дуже сумніваюся, тоді вже відразу від єдинорогів.

Точно можу сказати – він новий і він молодий, він мутує з космічною швидкістю, він поки в фазі пошуку свого статусу, в якому він потім застигне. Вчора це був один вірус, а завтра це вже інший вірус. В Італії не той вірус, що був в Китаї. А в Німеччині не той, що в Італії.

Читайте також  Стався неймовірно жахливий випадок… Мертвий хлопець лежав на ній прямо в класі… (фото)

А ще у нього неймовірна проникність, він патологічно контагіозний.

Але на здорових він протікає безсимптомно. За моїми припущеннями, якщо ми зробимо тести всім громадянам Італії, то виявимо, що як мінімум половина населення вже позитивна.

Всі розмови про вакцину в цих умовах – шахрайство світового масштабу. Він так швидко мутує, що ми за ним не вженемося, створюючи вакцини. До того ж від цього типу вірусів не можна зробити щеплення. Ну прівьешься, і можеш 200 раз їм перехворіти. На нього не виробляється імунітету! Якби я 50 років тому сказав своєму науковому керівнику про можливість прищепитися від коронавірусів, він би мене викинув за двері. Вакцини від вірусів ГРВІ – це геніальна ідея і брехня фармакологічного бізнесу. Я впевнений, закінчиться тим, що нас зобов’язують всіх зробити щеплення, і зароблять на цьому свої мільярди.

Звідки вантажівки з трупами? Чому стільки померлих? Причина – в зруйнованій медичній системі Італії. Колишня система впоралася б з навантаженням. Те, що я спостерігаю зараз, це якийсь апофеоз маразму. Нами керують «капітани Скеттіно», які абсолютно не розуміють, що творять. Або ж прекрасно розуміють і знають свою ціну. Компетенція керівників вкрай низька. Навіщо потрібні гумові рукавички? Навіщо ці маски? Рукавички руйнівно діють на природний захисний бар’єр шкіри. У нас дуже розумна шкіра! Маски – взагалі смішно! Для здорового це все одно, що поставити паркан з палиць проти комарів. Навколо нас мільярди мільярдів вірусів. І якщо поруч з вами є коронавірус, маска вас взагалі не захистить. А якщо людина хвора, то йому цю маску треба міняти кожні 2-3 хвилини. Інакше це теж втрачає сенс.

Читайте також  “Вони все робили разом. І смерть їх не зупинила”: Подружжя прожили разом 70 років і померли з різницею у 20 хвилин

Люди не повинні сидіти по домівках, в страху і без руху. Люди повинні рухатися, гуляти на сонці, зараз авітаміноз. Уряд своїми заходами вкрай шкодить здоров’ю населення. Навіть якщо людина безсимптомно переносить вірус, тобто він по суті здоровий, а йому кажуть, що він хворий, то це позначиться на його здоров’ї. Як і на здоров’я всіх тих, хто зараз заляканий сидить по домівках, не отримуючи вітаміну D, ведучи малорухливий спосіб життя, в невизначеності за своє майбутнє. Я вважаю, що група ризику – пенсіонери – теж повинні спокійно виходити на вулиці, вести свій нормальний спосіб життя.

Життя під замком вб’є більше, ніж коронавірус. Хоча, можливо, це і є мета. Ми ж знаходимося по той бік абсурду!

Є важливий момент не в моїй компетенції – це економіка. Зараз все закрито, крім біржі. Вона впала вже майже до землі. Лише біржа працює, і мільйонери можуть скупити за дуже низькими цінами ласі підприємства.

А коли буде дано сигнал закінчити «операцію», то вони раптово опиняться власниками величезних маєтків. Мільйонери стануть мільярдерами, багаті – надзаможними, а середній клас – жебраками. Я вважаю, що все було влаштовано заради цього. І заради майбутньої мільярдний прибуток від нібито чудовою вакциною. Від вірусу, від якого не може бути імунітету, і значить, не може бути вакцини…“

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.