Донька франківчанки, яка зірвалась зі скелі в Карпатах, опублікувала останні фото матері (фото)

Донька написала зворушливий пост пам’яті про матір, яка любила гори більше за життя.

Нагадаємо, 22 травня на горі Шпиці зі скелі впала та смертельно травмувалася 58-річна мешканка Франківська. Її донька опублікувала останні фото матері та написала зворушлий пост.

“Мені здається, мама приходить в фейсбук, до всіх тих хороших людей, з якими її познайомили Карпати… чи стежки життя…І навіть, я їй туди пишу, коли хочеться порозмовляти з нею:).. Безмежна вдячність всім, хто в цей важкий час підтримує… Я не знайшла в собі сили додивитися відео, не знайшла сили розібратися в ситуації, мене навіть не хвилює питання, як так сталося, що вона полізла на Шпиці… Я її розумію.. Я також в свій час хворіла Карпатами… А зараз я зрозуміла, що любов до них лише збільшилася, бо тепер гори – це можливість побути ближче до мами… Її емоції назавжди там…Дуже хочу подякувати людям, з якими випадкове життя відправило в її останню мандрівку.. Переглядаю фото і помічаю, що вона світиться від щастя… Це були надзвичайно щасливі два дні її життя…) Надзвичайно велике дякую всім тим хто був з нею поруч в останні години її життя, хто ризикуючи власним здоров’ям транспортував її до низу… Хто робив те, що на його думку було важливим…Ті для кого ця ніч, мабуть була довшою і темнішою за мою…Чоловіки, чиїх імен, я навіть не знаю… Якось покажіть мені, те місце де вона зірвалася вниз.. І інше -де її серце зупинилося… І зв”яжіться, зі мною…

На жаль, гори не пробачають ні найменшої необережності.. Бережіть себе, хоча б для своїх рідних… В пам’ять, про ту, яка любила гори більше за життя.. Спочивай в мирі і з Богом моя рідна!”, –  Oleksandra Musiatovska.

Читайте також  Ділили чоловіка, а постраждала дитина: на Прикарпатті жінка побила сина своєї конкурентки

https://www.facebook.com/alexandra.musjatovska/posts/2738246282967980

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.