У Франківську п’яні чоловіки після отриманих протоколів накинулись на інспекторів (ФОТО)

Вчора в ході пішого патрулювання площі Привокзальної виявили чоловіка, який в стані алкогольного сп’яніння, в образливій формі чіплявся до людей, випрошуючи гроші на алкоголь.

Працівники Муніципальної інспекції спробували з ним поспілкуватися, але на них він відреагував агресивно.

Порушника передали працівникам поліції.

“Поліцейські на нього склали простоколи за дрібне хуліганство та перебування в громадському місці в стані алкогольного сп’яніння. Уже через декілька годин наші працівники знов зустріли цього чоловіка. Цього разу він розпивав спиртні напої в громадському місці. Відповідно наші працівники склали протокол за розпиття спиртних напоїв в громадських місцях”, – йдеться у повідомленні.

Ще через дві години цей чоловік з’явився на Привокзальній площі уже з товаришем, який також був добряче напідпитку.

“Алкоголь у цих чоловіків викликав відчуття “героїзму” і великої “фізичної сили”, і вони вирішили вияснити, чому наші інспектори не дають їм ні випити, ні похуліганити в місті. Після наведених їм аргументів новий товариш вищезгаданого порушника спробував нанести удар одному з інспекторів інспекції. Після чого даних чоловіків було затримано, і вкотре викликано на місце події працівників поліції. Виявилося те, що коли поліція вирішила забрати хуліганів до міського відділу поліції, герой дня сказав, що свого товариша перший раз бачить, і не просив робити такі дії”, – повідомляють в Муніципальній інспекції.

Порушника, який спробував вдарити інспектора, забрали до міського відділу поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.