Дітей забрали, щоб не бачили похорону мами, яка стекла кров’ю: у лікарні з жінкою сталася страшна трагедія (фото)

На Одещині жахливою смертю загинула 35-річна жінка, яка хотіла самостійно зробити собі аборт. Вона стекла кров’ю, вколовши собі ветеринарний препарат.

Сиротами залишились троє діток.

Деталі трагедії розповідає “Обозреватель”.

ВКОЛОЛА СОБІ ЛІКИ ДЛЯ ТВАРИН
35-річна Оксана довго не зізнавалася, що вагітна четвертою дитиною. А вже на п’ятому місяці вагітності вирішила позбутися малечі. Але у неї почалася сильна кровотеча – жінку забрали до лікарні. Їй шукали донорів, але врятувати вже не змогли. У жінки, до речі, була рідкісна група крові – друга негативна. Жінці також розірвало селезінку.

Двох її діток, 6-річну дівчинку і 9-річного хлопчика, забрав батько, який був розлучений з Оксаною. Батько заможний. Дітей забрали ще до похорону мами, аби вони його не бачили. Старший син від першого чоловіка залишився із бабусею.

МОГЛА ЗАРОБЛЯТИ СУРОГАТНИМ МАТЕРИНСТВОМ?
У селі всі шоковані тим, що сталося. При чому у Баштанівці кажуть: Оксана нібито заробляла сурогатним материнством. Зараз, говорять, від дитини хотіла позбутися, бо біологічні батьки від неї відмовилися.

Проте знайома жінки каже: це неправда. При цьому розповіла: сім’я жила бідно, у матері пенсія, до того ж у неї проблеми з опорно-руховим апаратом. Оксана заробляла на всю сім’ю сама. Колишній чоловік не допомагав. Це тільки зараз забрав дітей.

ДВІ ВЕРСІЇ ТРАГЕДІЇ
У Баштанівці розповідають: першу дитину Оксана народила ледь чи не після 8-го класу. Потім вийшла заміж, народилося ще двоє діток, але згодом розлучилася. Працювала у теплицях і займалася овочами.

Також є версія, що її вдарили, бо від уколу розрив селезінки статися не міг.

У лікарні виявили в Оксани розрив селезінки
Усі деталі трагедії з’ясовують.

Читайте також  І знову біль та сльози: На фронті зaгuнув прикарпатець Микола Рогів

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.