На українсько-польському кордоні скаржаться на рекетирів: вимагають гроші у перевізників та заробітчан (фото)

У соцмережах повідомляють про те, що у пунктах пропуску на українсько-польському кордоні “працюють” злочинні групи, які вимагають гроші у перевізників та заробітчан. Йдеться, зокрема, про пункти пропуску Краківець і Шегині (Львівська область). Про це пише пише “Четверта студія”, з повідомлення на сторінці спільноти “Granica/Кордон PL–UA” від Valentyna Dwircewa.

“Прошу максимального поширення. Виявляється, вже другий місяць на прикордонні “працює” організована злочинна група. Займаються рекетом і вимаганням грошей від тимчасових перевізників, а також заробітчан. На Краківці контролем займалися виключно вихідці з Азії. Ця група,скоріше всього, має хороше прикриття від високопосадовців у силових структурах. З чого це виникає? Їх вже декілька разів ”брали”. Але практично зразу ж відпускали.

Інформацію отримала від знайомого, який їздить до Вінниці. На Шегинях крім них є ще українське угруповування.

З водіїв беруть по 200 гривень з людини, при відмові платити, можуть пошкодити авто або в заробітчан забрати гроші. Очевидно, що хтось має інтерес з цього, тому що це дуже великі гроші. Такими темпами транспорт в нас не запустять, а карантин триватиме з місяця на місяць.

Нижче фото двох красенів, які мені люб’язно надав знайомий. Також питання до керівництва ДПС, чи мають відповідні документи особи, які знаходяться в прикордонній зоні”, — написала на своїй сторінці Valentyna Dwircewa.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.