Висадили з автівки та покинули – в Мукачеві на автобусній зупинці кілька днів живе старий без пам’яті

Вже кілька днів на автобусній зупинці у мікрорайоні Підгоряни сидить літня людина. При собі чоловік не має документів, та мало що пам’ятає про те, хто він, та звідки тут з’явився.

Небайдужі мукачівці вирішили допомогти чоловікові. Жителі мікрорайону допомагають чоловікові харчами, ліками та хто чим може.

У мережі Фейсбук розмістили фото чоловіка, та пост, у якому просять допомогти відшукати його рідних. На цю публікацію отримали відповідь. Чоловік, на жаль, дійсно має провали у пам’яті, і не зміг відповісти на всі питання. Поліцейські у свою чергу пообіцяли допомогти.

Раніше людям пан Яків розповів, що його сюди привіз чоловік на ім’я Андрій, висадив неподалік, і він самотужки на милицях дістався до зупинки. Взагалі у Мукачеві він уже близько 2-ох тижнів.

Оскільки у країні карантин, то справді дістатися сюди самотужки на автобусі чи поїзді пан Яків не міг. Тому хто і для чого привіз чоловіка із Прилук до Мукачева невідомо. Чи пов’язана ця подія із розформуванням інтернату у якому проживав чоловік – теж питання відкрите.

Продовження цієї історії дивіться вже у наступних випусках. Тим часом просимо соціальні служби звернути увагу на чоловіка, який вже кілька днів живе на вулиці, адже житми в таких умовах людині принаймні небезпечно.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.